3 oktober 2021: De Kiwanis 'Proef' Rit

3 oktober 2021: De Kiwanis 'Proef' Rit

/imagecache/original/uploads/2021/06/stof-2.png

 

De premiere van de Kiwanis 'Proef' Rit powered bij Univé wordt gehouden op 3 oktober 2021!

De Kiwanis 'Proef' Rit is een veelzijdige tocht die de toerrijder de kans geeft te ontspannen en genieten van een heerlijke route over een parcours door het mooie Drentse, Friese en/of Groningse landschap. Centraal staat dat de deelnemers worden verrast door de mooiste plekken, heerlijke culinaire verrassingen en weinig voor de hand liggende routes. Uw dag wordt volledig verzorgd inclusief koffie, thee, lunch, culinaire versnaperingen, rallyschild en als afsluiting een geheel verzorgde BBQ.

/imagecache/original/uploads/2021/07/de-kiwanis-proef-rit-foto.png

Is deelname kosteloos?

Nee, het is niet kosteloos. Het inschrijfgeld voor de 'Proef' Rit bedraagt € 140,00 per equipe, bestaande uit twee personen. Hiervoor wordt uw dag volledig verzorgd inclusief koffie, thee, lunch, culinaire versnaperingen, rallyschild en voor iedereen een aandenken aan de Kiwanis 'Proef' Rit. 

 

Komt het inschrijfgeld ten goede aan het goede doel?

De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan het Asser Kiwanis Kinderfonds. Het kinderfonds ondersteunt een breed scala aan doelen gericht op kinderen in de omgeving van Assen die het minder goed getroffen hebben in onze maatschappij.

Projecten die het Kiwanis Kinderfonds de afgelopen jaren heeft ondersteund zijn onder ander: Ouder-Kind Centrum van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA), De beleef speeltuin in Kloosterveen, de 4 mijl van Kloosterveen, Het nieuwe hospice in Assen, etc.

/imagecache/original/uploads/2021/07/kiwanis-kinderfonds.png

 

Is deze rit vergelijkbaar met de Kiwanis Trofee (KWT)?

Nee, het betreft hier een andere invulling van de dag. Tijdens de Kiwanis Trofee (KWT) stond een vorm van competitie centraal. Tijdens de Kiwanis 'Proef' Rit staat het culinaire genieten centraal en is het wedstijdelement van minder belang. 

 

Is het een dagvullend programma?

We starten vanaf 10.00 uur op een locatie in Assen en zullen tussen 16:00 uur en 17.00 uur op de laatste locatie finishen. Hier worden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke bbq. 

 

Kan iedereen deelnemen?

Jazeker! Iedereen die een degelijke auto heeft, een geldig rijbewijs en een navigator (iemand die kan kaartlezen) kan genieten van deze mooie rit en de heerlijke culinaire verrassingen onderweg. Tijdens de Kiwanis 'Proef' Rit houden de deelnemers zich aan de Nederlandse verkeerswet.

 

Hoe kan ik de route volgen?

De route wordt op verschillende manieren uitgezet. Denk aan een stuk route volgens verschillende foto’s, een stukje bolletje-pijltje, een filmpje volgen, etc. Tijdens de rit zijn er ook challenges die met of zonder de auto worden gehouden.


Ik ben enthousiast en wil deelnemen, hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor deze fantastische Kiwanis 'Proef' Rit doet u door te klikken op onderstaande link en het formulier in te vullen. Meld je wel snel aan, want het maximale aantal equipes is vastgesteld op 60.

Inschrijving voor De Kiwanis 'Proef' rit

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze commissie leden: Alfred de Hoop (06-22610521) of Marcel Ellerie (06-27100892) en houd onze website en/of  Facebook in de gaten voor de nodige informatie.


We zien je graag op 3 oktober 2021 bij de Kiwanis 'Proef' Rit powered bij Univé!

De Kiwanis 'Proef' Rit commissie

Alfred de Hoop, Gerard Koops, Fred Sprenger, Ronald Winkel, Wietse Hofstra Pim Albronda en Marcel Ellérie

 

Hoofdsponsor:

/imagecache/original/uploads/2021/07/unive-2.png

www.unive.nl

 

Subsponsor:

 

/imagecache/original/uploads/2021/07/sligrologo.png

www.sligro.nl