De opbrengst van de Chocoladeletter / Wijn actie is €7055

De opbrengst van de Chocoladeletter / Wijn actie is €7055

In november 2020 is de Kiwanisclub Assen gestart met een Actie voor Kinderen op internet. Alle evenementen waren geschrapt dus de inkomsten ook. Maar stil zitten is geen keuze dus de Kiwanis Shop werd voorzien van luxe chocoladeletters en wijn, en er is heel wat gebeld, ge-appt en er zijn veel bezorg-kilometers afgelegd. Maar wat een leuke reacties kwamen er binnen, ook over een aantal chocolade letters die per post zijn bezorgd in luchtkussen enveloppen en vervolgens in stukjes aankwamen. Ze smaakten er niet minder lekker om was de reactie.

En in December 2020 was alles al uitverkocht! Wat wil je nog meer, want uitverkocht betekent dat er een maximale opbrengst is, zonder dat er nog een voorraadje overblijft.

Dat betekent dat voor het Asser Kiwanis Kinderfonds een maximaal netto-resultaat is geboekt van maar liefst € 7055. De cheque is overhandigs en de chocoladeletter/wijn actie is gesloten. Op de Kiwanis webshop staat met trots vermeld: Uitverkocht!

Het Asser Kiwanis Kinderfonds heeft een lijst met doelen waaraan de opbrengst besteed gaat worden. De Actie Kerstpakketten van de voedselbank heeft nog voor de Kerst een donatie gekregen van € 1652 . Veel gezinnen met kinderen zijn afhankelijk van de de voedselbank en wat is er mooier als er dan wat extra komt in de donkere dagen voor kerstmis. De voedselbank kent haar klanten goed en de pakketten waren meer dan welkom.

Rinus Doedens, kinderarts was op bezoek bij de Kiwanis Assen in een Zoommeeting. Al 18 jaar gaat hij in zijn vrije tijd naar Flachau in Oostenrijk waar hij met dertig jongeren in de leeftijd van 12-20 jaar en vijfentwintig begeleiders de bergen in gaat om te skiën. Dit wordt georganiseerd door het SKOV. Sommige jongeren hebben door kanker een arm- of beenamputatie ondergaan, sommigen hebben een verlamming van arm en/of been, Maar na een week kunnen zij skiën. Wat dat voor hen betekent is indrukwekkend, het geeft ongekend plezier, vriendschappen en zelfvertrouwen om iets voor elkaar te krijgen omdat je helemaal niet weet dat dit mogelijk is. Het Asser Kiwanis Kinderfonds doneert € 1500 aan dit hele mooie doel.

Zie ook: https://skov.org/winterkolder/

 

Deel deze post