Rabobank Kiwanis Trofee

Rabobank Kiwanis Trofee

20e Editie in 2022

De  Kiwanis Trofee is al 19 keer georganiseerd normaal gesproken in het eerste weekeinde van juni. De laatste jaren was de Rabobank de hoofdsponsor en de rally werd vanaf dat moment Rabo Kiwanis Trofee genoemd. De 20e editie wordt uitgesteld tot 2022.

Vanwege de onzekerheid over het verloop van het Corona virus, vinden de organisatoren het niet gepast om een groot evenement te organiseren. De deelnemers zijn gewend om een tot in de puntjes georganiseerde rally te krijgen. Met de huidige maatregelen is het niet mogelijk om de rally op het niveau waaraan de deelnemers gewend zijn, te organiseren. Daar komt bij dat een groot aantal sponsoren een moeilijk financieel jaar achter de rug hebben en druk bezig zijn om hun bedrijf op de rails te houden. Het is dit jaar nog maar afwachten of Juni 2021 weer een normale maand wordt.

De 20e KWT gaat vast wel door in 2022. Diegene die zich al ingeschreven hebben worden doorgeboekt naar 2022. Maar het inschrijfgeld kan uiteraard ook teruggestort worden. Stuur dan een email naar info@kiwanistrofee.nl met als onderwerp terugstorting inschrijfgeld 20e editie KWT. Met enige regelmaat wordt iedereen op de hoogte gehouden via Facebook en https://www.kiwanistrofee.nl/

 

/imagecache/original/uploads/2021/02/kwt-20.png

Deel deze post