Roland gaat 2500 KILOMETER Fietsen!

Roland gaat 2500 KILOMETER Fietsen!

Via Nederland, Belgiƫ en Frankrijk naar Spanje

Ons Kiwanis lid Roland Beumer wilde 4 keer de Alternatieve Elfstedentocht 2022 in totaal 800 km op de Weissensee gaan schaatsen. De training was in volle gang maar helaas gaat de Alternatieve Elfstedentocht niet door. Roland heeft het hele najaar flink getraind om met succes de 4 x 200km te gaan schaatsen. Het doel is om geld in te zamelen voor het SKOV, de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen, Er is € 8000 toegezegd door de sponsoren, maar helaas gaat de Elfstedentocht NIET door!

Wat nu?

Roland gaat natuurlijk niet bij de pakken neer zitten en heeft een nieuw bijzonder sportief doel. De schaatsen worden in het vet gezet en de racefiets wordt uit de schuur gehaald. Op 2 mei 2022 vertrekt Roland voor een solo fietstocht van 2500 km door Nederland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Dit wordt een enorme prestatie om de toegezegde € 8.000 te verzilveren.

Het schaatspak, gesponsord door https://velodroom.nl/, is inmiddels ingeruild voor fietskleding waar de sponsoren op worden vermeld. Er is nog ruimte op de kleding! Doe mee, en sponsor Roland!

Wil jij Roland ondersteunen en draag jij het SKOV een warm hart toe, neem dan contact op met:

/imagecache/original/uploads/2021/11/telnr-marcel-roland.png

Deel deze post