Roland schaatst weer in 2022!

Roland schaatst weer in 2022!

Steun hem

2017

In 2017 heeft Roland maar liefst twee keer de elfstedentocht op de Weissensee uitgereden. De tweede dag met veel water op het ijs. In totaal 2 x 200km geschaatst, een enorme prestatie. Wie doet hem dit na! Met de schaatstocht heeft Roland € 6000 opgehaald voor het Wilhelminaziekenhuis in Assen om daar voor kinderen iets moois te realiseren.

/imagecache/lg/uploads/2021/10/ronalscheque.jpg

 

/imagecache/original/uploads/2021/10/ronald-pak.png

Op de foto (2017) het 'Sponsorpak' van Roland in blauw.

2022

In 2022 gaat Roland dit weer doen maar nu 4 keer,  op 25, 28 januari en op 1 en 4 februari. Totaal maar liefst 800 kilometer. 

Met deze schaatstocht zamelt Roland geld in voor het het goede doel: Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) https://skov.org/

Draagt u ook een warm hart toe aan deze kinderen steun Roland die nu een dubbele inspanning levert en „koop“ een vlakje op het schaatspak of verdubbel uw bijdrage. En... stuur deze link door naar uw vrienden kennissen en relaties: https://assen.kiwanis.nl/nieuws/roland-schaatst

/imagecache/original/uploads/2021/10/roland-schaatst-2021.png

Het SKOV organiseert o.a. wintersport vakanties voor kinderen met kanker. Mede doordat de stichting 100% door vrijwilligers wordt gedragen kunnen alle activiteiten kosteloos aangeboden worden. Het uitgangspunt is dat alle kinderen die mee zouden willen, ook mee moeten kunnen. Dit houdt in dat er wel eens ernstig zieke kinderen meegaan, die mogelijk hun laatste vakantie zullen vieren. Zij krijgen tijdens het kamp de benodigde medische zorg en kunnen, indien nodig, 1-op-1 begeleiding krijgen. Maar ook gaan er kinderen mee die net hun behandeling hebben afgerond en weer vertrouwen moeten krijgen in het leven.

Deel deze post